Cursus bereiden van koffie

Cursus bereiden van koffie

Het bereiden van koffie is een vak apart, je moet hiervoor veel kennis hebben van koffie, om tenminste lekkere koffie aan te bieden. Op het werk hebben we nu dan ook een cursus bereiden van koffie. Ik vind dit erg leuk, ik hou er sowieso wel van om steeds weer wat te leren. Er zit tenminste genoeg uitdaging in mijn werk, wat ik ontzettend fijn vind. De cursus bereiden van koffie zat goed in elkaar, ik heb weer veel tips geleerd en we mochten het zelfs uitproberen. Toen we met z’n allen weer terug naar kantoor gingen kwamen we langs een park waar een soort feest was, we stuitte op een koffie mobiel, ik vind dit erg leuk en vroeg of het niet leuk was om hier even lekkere koffie te drinken. Dit hebben we gedaan, ik heb zelfs nog wel een leuk gesprek met de eigenaar van de mobiel gehad over bereiden van koffie. Je ziet gelijk wanneer iemand een koffie kenner is of niet, deze man was zeer gepassioneerd en wist meer dan ik over koffie! Weer wat geleerd dus. Ik ben zelf ook veel kieskeuriger geworden naar koffie, ik weet wel wanneer het goed is en wanneer niet.