Daadwerkelijk gaan voor keukens nieuw

De meeste dingen in ons huis zijn tweedehands omdat mijn vriend en ik niet zoveel geven om nieuwe dingen, wij vinden het veel leuker als de spullen in ons huis een verhaal vertellen, als ze al eerder gebruikt zijn bijvoorbeeld. Ik heb er echt geen problemen mee bijvoorbeeld om oude lampen naar binnen te halen en die bijvoorbeeld op te knappen of er iets grappigs mee te doen. Zo heb ik ooit het hoofd van een paspop afgezaagd en die pop een leuk kleurtje gegeven. Daarna heb ik er een oude lampenkap op gezet, die ik al een tijdje maar gewoon in de hoek had staan. Nu is het een fantastisch originele lamp geworden die toch weer maar mooi een tweede leven heeft gekregen. Er is een ding dat we écht graag doen en dat is koken – en er is dus ook een ding waar we niet genoegen nemen met tweedehands maar echt het beste van het beste voor onszelf willen. Toen we naar keukens gingen kijken een paar maanden geleden keken we dan ook specifiek naar keukens nieuw. Mijn vriend had een site gevonden waarop keukens nieuw voor een heel redelijke prijs aangeboden werden en we vonden er al gauw de keuken die echt geschikt voor ons huis was. Sinds die tijd is het koken echt leuker geworden en lijkt het eten ook echt wel lekkerder te smaken. keukeninterieur