Digitale chloormeter

Chloormeter

Een chloormeter kan goede diensten bewijzen wanneer u de aanwezigheid en/of de hoeveelheid van chloor ergens in het water wilt opsporen. Door dit apparaat wordt de totale hoeveelheid chloor in het water gemeten, in welke vorm dat dan ook maar aanwezig zou zijn. Door particulieren wordt de chloormeter voornamelijk gebruikt om de hoeveelheid chloor in zwembadwater te meten. Verder wordt het bijvoorbeeld gebruikt bij openbare drinkwatervoorzieningen.

Digitale chloormeter

Deze digitale chloormeter is ideaal als u het chloorgehalte in een zwembad of jacuzzi wilt meten. Het bepalen van de hoeveelheid chloor gaat op deze manier zeer eenvoudig en de uitkomst is uitermate nauwkeurig. Na 2 minuten bent u op de hoogte van de mate van het chloorgehalte.

Online bij Growexpert

U bestelt de digitale chloormeter met een paar eenvoudige muisklikken op onze website en wij zorgen ervoor dat deze binnen een paar dagen bij u thuis wordt afgeleverd. Wanneer onze producten op voorraad zijn, dit leest u per artikel op de website, bezorgen wij zelfs al de volgende dag.