En nu lekker genieten van mijn eigen Starline zwembad

Een Starline zwembad van de firma Nieuw Atlantis is wat ik in mijn tuin heb. Dit is een wens die ik al jaren had maar nu eindelijk in vervulling heb laten komen. De twijfels waren er lang omdat het klimaat in Nederland niet altijd optimaal is in de zomer, en natuurlijk de prijs van een zwembad.

 

Het moest er nu maar eens van komen

Het Starline zwembad dat ik nu heb is erg goed van kwaliteit, past erg mooi in de ruimte die ik heb in mijn tuin en de prijs is mij zo reuze meegevallen dat ik extra blij en tevreden ben hierover. Vorig jaar in de zomer toen ik vakantie had midden in een hittegolf bedacht ik mij dat ik echt erg graag een zwembad wilde. Ik ben toch eens op internet gaan kijken en toen ik deze website had ontdekt en eens goed begon te lezen zag ik het zwembad in mijn tuin al steeds mee voor me. Via de site heb ik wat meer informatie aangevraagd en daarna heb ik een bezoek aan de showroom gebracht. Nu ik het zwembad al gebruiksklaar in mijn tuin heb staan en nu de lente al een beetje begint, kan ik niet wachten om die eerste plons te maken in mijn eigen privé zwembad.