Hondencursus in Venlo gevolgd

Hondencursus Venlo

Veel mensen denken dat bij een hondencursus in Venlo vaak alleen les wordt gegeven aan puppy’s. Maar dat is helemaal niet het geval, want jij kan ook terecht voor de wat oudere dieren. Deze moeten dan wel al de basis kennen, daarom is het wel belangrijk om jouw puppy naar een training te laten gaan. Mijn huisdier kent al wel de basis en ik wilde hem wat meer dingen leren. Ik vind het altijd leuk om iets te ondernemen met hem en zo zijn vaardigheden te verbeteren. Zo heb ik contact opgenomen bij het bedrijf waar ik de puppytraining ook heb gevolgd.

Hondencursus Venlo

Goede oefeningen geleerd

Ik kon al snel terecht samen met mijn huisdier. Ik kon kiezen uit twee dagen, zo is er op maandag een training in de avond en een training op een zaterdagochtend. Omdat mij de zaterdag beter uitkomt, heb ik daarvoor gekozen. Met mooi weer wordt er buiten getraind en met slecht weer binnen. De oefeningen die aan bod zijn gekomen zijn:

  • Snel leren komen over grotere afstanden
  • Blijven zitten en liggen op afstand
  •  Terugsturen naar de plaats
  •  Netjes lopen aan de riem met afleiding

Bij alle lessen staat het plezier voorop. Wil jij ook een hondencursus in Venlo volgen? Neem dan eens contact op met dit bedrijf.