Ik kreeg een draagdoek

Ik kreeg een draagdoek

Ik ben nu bijna zeven maanden zwanger van ons eerste kindje. Ik kan echt niet wachten tot het zo ver is en haar eindelijk in mijn armen te mogen hebben.  Nu kwam mijn beste vriendin langs met het zoveelste cadeautje. De lieve schat heet nu al zo veel cadeaus gegeven en ook nog eens erg handige spullen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Nu kwam ze met een draagdoek aan. Omdat zij er van is overtuigd dat een draagdoek ook echt iets voor mij zal zijn. Ik heb een hond en vind het heerlijk om veel te wandelen. En daar heeft mijn vriendin dus al helemaal over nagedacht. Als ik lekker het bos in ga dan kan ik mijn kindje in de draagdoek leggen en heb ik mijn handen vrij voor de hond. Zo kan ik lekker genieten van het bos, de honden lekker rennen en mijn kindje lekker slapen. En zo heb ik de draagdoek meteen in de slaapkamer gehangen en weet ik nu al dat ik deze dankbaar zal gaan gebruiken. En zo was ik zelf niet o het idee gekomen om een draagdoek aan te schaffen maar nu ik deze eenmaal heb vind ik het bij voorbaat ook al een goed idee.