PRINCE2practitioner cursus is voor mij erg prettig

PRINCE2practitioner cursus is voor mij erg prettig

Senior User, Excutive en Senior Supplier zijn de rollen in de stuurgroep waar alle verantwoording is belegd. PRINCE2 practitioner behandelt onder andere de rollen als projectmanagement wat betekend het borgen van verantwoording en aangeven wie precies wat kan, moet en mag doen en geeft aan in welke mate een rol betrokken is bij de PRINCE2 processen en prinicples. De PRINCE2practitioner cursus laat ons oefenen met deze aspecten door gebruik te maken van praktijkgerichte casus. En dat is erg leerzaam. Toen ik aan de PRINCE2practitioner begon en wist dat ik de opdracht had meegekregen om in een korte tijd hiervoor te gaan slagen, en dat legde de druk erg hoog. Ik ben na de eerste dag gelukkig al van die druk af gegaan omdat het een zeer fijne cursus is met goede begeleiding en zeer juiste kwaliteit hiervan. Zo is Cai opleidingen dan ook een echte aanrader als het om een PRINCE2practitioner cursus gaat of welke andere module dan ook. Ik ben nu zeker van mijn zaak en dit voelt dan ook prettig in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik zal dit anderen dan ook zeker aanraden dit bij CAI opleidingen te gaan volgen want zij kijken met je verder!