Rituals is mijn vaste merk

Rituals is mijn vaste merk

Toen ik nog thuis woonde gebruikte ik voor mijn persoonlijke verzorging gewoon de spullen die mijn moeder altijd in huis haalde. Zodra ik niet meer thuis woonde moest ik deze aankopen natuurlijk zelf regelen en omdat ik wel graag zo mijn eigen voorkeuren wilde ontwikkelen besloot ik om op onderzoek uit te gaan bij de verschillende drogisterijen. Ik probeerde verschillende producten van verschillende merken uit tot ik op een dag een cadeautje van iemand kreeg, dit betrof een kerstgeschenk van Rituals. Zij had deze ontvangen maar had er nog één gekregen en dus wilde ze deze met mij delen. Ik probeerde deze producten van Rituals uit en besloot nooit meer iets anders te proberen. Ik ben zo enorm tevreden over de ervaring die ik heb opgedaan met Rituals. Vandaag de dag heeft dit merk meer in het assortiment dan enkel de verzorgingsproducten, er is ook thee verkrijgbaar, kaarsen, huis parfum, artikelen voor in de keuken en ook ben ik inmiddels een gebruiker van de make-up van Rituals. Wanneer u ook op zoek bent naar nieuwe producten voor in de badkamer dan kan ik u aanraden eens een kijkje te nemen op deze website, hier kunt u verschillende artikelen van Rituals bestellen.