Tot en met de terras windschermen aan toe

Tot en met de terras windschermen aan toe

 

Alles aan het opzetten van dit café van me vind ik nog leuk, ik geniet echt van elk moment. Ik kan me heel goed voorstellen dat ik het straks over een jaar of vijf allemaal zo spannend niet meer vind en misschien zelfs dat het me begint tegen te staan dat je zoveel tijd in je eigen zaak moet steken, maar al met al is dat nu allemaal van later zorg en heeft het niets met het hier en nu te maken. Nu op dit moment geniet ik echt nog van alles wat ik moet doen en dat gaat overigens echt alle kanten uit. Het is erg leuk je café bijvoorbeeld vorm te moeten geven, tot en met de terras windschermen aan toe. Vandaag heb ik namelijk de juiste terras windschermen voor hier buiten uitgezocht en dat was erg leuk, want met elk dingetje dat je doet vorm je steeds meer een concreet beeld in je hoofd van hoe het er allemaal uit komt te zien. En de gouden wet hier in de horeca: het oog wil ook wat. Ik zie het al helemaal een topzaak worden hier!