Samen hebben wij een keuze kunnen maken bij Anny van Buul

Samen hebben wij een keuze kunnen maken bij Anny van Buul

Omdat mijn schoonvader binnenkort jarig is en een tuinfeest gaat geven. Ben ik op zoek naar een leuk cadeau wat wij samen met mijn zwager en schoonzus aan hem kunnen geven. Het was even lastig omdat hij geen wensen heeft, maar toen ben ik op het idee gekomen om hem een horloge cadeau te doen toen ik zomaar eens op de site van Anny van Buul aan het kijken was. Ik vind dit zo’n leuke site en heb hier dan ook al twee maal een mooi horloge van besteld. Deze site staat natuurlijk ook bij mijn favorieten en zo bedacht ik mij meteen dat ik hier zeker wel een mooi horloge van kan bestellen voor mijn schoonvader. En zo heb ik iedereen even een berichtje gedaan om eens naar de site van Anny van Buul te gaan om zelf eens te kijken welk horloge het meest geschikt is. En zo hebben wij met z’n allen aan het einde van de week samen op de site van Anny van Buul een definitieve keuze kunnen maken. En ik ben dan ook erg blij dat wij dit mooie en speciale cadeau voor hem hebben kunnen vinden.