Nu drink ik weer koffie

Nu drink ik weer koffie

Jarenlang heb ik koffie gedronken. Ik dronk altijd een aantal kopjes op vaste momenten op de dag. Tot er een dag kwam dat ik ineens geen zin meer had in die koffie.  Ik denk dat de smaak me tegen is gaan staan maar ik denk niet dat dit komt door een overdaad aan koffie. Ik denk eigenlijk meer dat dit komt door de smaak zelf. Inmiddels drink ik namelijk wel weer koffie maar dan niet meer de koffie die ik hier voor dronk. Tegenwoordig drink ik alleen nog koffie die bij een professional vandaan komt, iemand die alles weet over koffie, een Barista. Ik geef nu meer geld uit aan een kopje koffie maar ik doe dit dan wel met meer plezier en inmiddels geniet ik er ook echt weer van. Wanneer u ook op zoek bent naar een koffiesoort die echt weer smaakt naar koffie, zoals het ooit bedoeld was, dan kan ik u aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van Mr. Tacq. Op deze website vindt u veel informatie over koffie en ook over thee en u vindt hier ook een aanbod van beide in de webshop.